Om Team Production

Team Production Kolding KS tilbyder sig med alt inden for tampontryk, serigrafiske arbejder, gravøropgaver, produktions assistance samt Corona behandling af overflader.

Team Production har alt under et og samme tag, og sikrer derved optimal produktionsgang og yderst fornuftige priser – også ved mindre produktioner.

At “Team” desuden råder over egen grafisk afdeling går bare løsningerne endnu bedre, så giv os et ring næste gang du står med en udfordrende trykke opgave, manglende kapacitet, mangel på en god ide til opsætning af logo eller lignende – Team Production er altid klar.
Team Production Kolding KS. blev etableret i 1985, og beskæftiger i dag ca. 15 ansatte.
Virksomheden har fokus på den enkelte kundes opgaver. Vi har specialiseret os i at forsyne industriens produkter med enhver form for information, dekoration eller identifikation.

Vi udfører tampontryk med en avanceret maskinpark, der gør os i stand til at trykke på stort set alt. Kliche afdelingen fremstiller præcisionsklicheer i plast, stål og båndstål til tampontrykning. Gravørafdelingen løser alle opgaver inden for skiltning med tekst og logo til synliggørelse af virksomhedens identitet.

Alsidige opgaveløsninger inden for bl.a. reversskilte, bronzebogstaver, varmeprægningsstempler, hundetegn, håndstempler, data- og frontplader, matricer til datomærkning, formdele til støbning, skalaringe, pokaler og navneskilte.